FORMACIÓ MUSICAL I INSTRUMENTAL

L'escola neix amb la idea de crear un espai obert on poder fer arribar la música a tothom.

 

• SENSIBILITZACIÓ I INICIACIÓ  (de 3 a 8 anys) 

• FORMACIÓ AMATEUR 

La formació musical en les primeres etapes de la infància incideixen en el seu desenvolupament físic, motriu i cognitiu.  Aquest curs té per objectiu acostar la música als més petits a través del joc motriu, la dansa, la cançó, el moviment lliure i la creativitat fent un treball sensorial i lúdic a partir de varies pedagogies musicals com les que proposen Dalcroze, Willems o Orff.

Mai és tard per començar a aprendre un instrument: és un exercici gratificant que volem posar a l’abast de tothom. Un dels objectius és estirar aquest potencial musical i artístic que tenim dins i destapar la creativitat i les sensacions que surten quan interpretem música. A través d’un repertori adaptat, volem fer accessible l’aprenentatge i el gaudi que tan ens omple a nosaltres.

• FORMACIÓ REGLADA  
 

Oferim una branca de formació instrumental i llenguatge musical reglada per tots aquells alumnes que vulguin cursar uns estudis de forma continuada. Consta de 4 cursos de nivell elemental i 4 cursos de grau mig.  De la mateixa manera, disposem d’ un equip de professors per preparar alumnes a proves oficials, formació superior i realitzar proves de pas de grau.

©2020 Aula Musical Sagrera  

Carrer de Pere Terré i Domènech, 8.   

08027 Barcelona   

Contacte: 722 10 80 87

Nou logo Aula.jpg

Escola de Música - Taller de Creació Artística

 

  • Facebook icono social
  • Instagram

©2020 Aula Musical Sagrera   Carrer de Pere Terré i Domènech, 8.   08027 Barcelona   Contacte: 722 10 80 87