MÚSICA EN FAMÍLIA

Aquest espai estarà conduit per la nostra musicoterapeuta.

La musicoteràpia és una disciplina terapèutica que pretén ajudar a restablir o millorar el benestar físic, emocional, social i cognitiu de les persones a través de la música i els seus elements :

so, ritme, melodia i harmonia.

• L'EMBARÀS MUSICAL

Mujer embarazada

Adreçat a dones embarassades a partir de les 16 setmanes de gestació que desitgin viure aquest procés amb el recolzament de la música.  A través de la música s’abordaran aquestes quatre àrees: la física, la mental, l’emocional i l’espiritual.

Es treballarà a través de dos mètodes, actius i receptius i amb tècniques de tècniques d'improvisació, composició, relaxació, moviment, exploració sonora de la veu i cant prenatal. Els exercicis proposats ajudaran a reforçar la connexió amb una mateixa, a crear vincle i establir un canal de comunicació amb el nadó a llarg termini.

• MÚSICA EN FAMÍLIA

musica en familia pantalla 2.jpg

Un regal per a tota la família amb el que podem jugar, aprendre, moure’ns, crear, respirar, estimar i créixer. Per als nadons la música és una manera de comunicar-se, a través de ella poden expressar-se i crear canals de comunicació i interacció amb els altres.  Una activitat que aporta diversió i relaxació, que permet la comunicació i l’expressió més fluïda de sentiments, teixint així un vincle més profund. Dirigit a famílies amb fills i filles entre els 6 i els 36 mesos que vulguin incorporar la música al seu dia a dia: jocs musicals a l’abast de tothom i poder-la incorporar al dia a dia.