MÚSICA EN FAMÍLIA

Aquest espai estarà conduit per la nostra musicoterapeuta.

La musicoteràpia és una disciplina terapèutica que pretén ajudar a restablir o millorar el benestar físic, emocional, social i cognitiu de les persones a través de la música i els seus elements :

so, ritme, melodia i harmonia.

• L'EMBARÀS MUSICAL

Adreçat a dones embarassades a partir de les 16 setmanes de gestació que desitgin viure aquest procés amb el recolzament de la música.  A través de la música s’abordaran aquestes quatre àrees: la física, la mental, l’emocional i l’espiritual.

Es treballarà a través de dos mètodes, actius i receptius i amb tècniques de tècniques d'improvisació, composició, relaxació, moviment, exploració sonora de la veu i cant prenatal. Els exercicis proposats ajudaran a reforçar la connexió amb una mateixa, a crear vincle i establir un canal de comunicació amb el nadó a llarg termini.

• MÚSICA EN FAMÍLIA

Un regal per a tota la família amb el que podem jugar, aprendre, moure’ns, crear, respirar, estimar i créixer. Per als nadons la música és una manera de comunicar-se, a través de ella poden expressar-se i crear canals de comunicació i interacció amb els altres.  Una activitat que aporta diversió i relaxació, que permet la comunicació i l’expressió més fluïda de sentiments, teixint així un vincle més profund. Dirigit a famílies amb fills i filles entre els 6 i els 36 mesos que vulguin incorporar la música al seu dia a dia: jocs musicals a l’abast de tothom i poder-la incorporar al dia a dia.

©2020 Aula Musical Sagrera  

Carrer de Pere Terré i Domènech, 8.   

08027 Barcelona   

Contacte: 722 10 80 87

Nou logo Aula.jpg

Escola de Música - Taller de Creació Artística

 

  • Facebook icono social
  • Instagram

©2020 Aula Musical Sagrera   Carrer de Pere Terré i Domènech, 8.   08027 Barcelona   Contacte: 722 10 80 87